Agneta uit Arnhem zoekt chat date

Agneta uit Arnhem

Over mij:
He hallo. Ik ben Agneta, een lieve meid met een maatje meer. Mij deert dat niet, ik voel me lekker in mijn vel. Ben best trots op mijn lichaam. Ik ben 1m88. Dat is dus best lang voor een vrouw. Ik hoop dan ook een leuke flirt te vinden die mij in lengte kan evenaren!

Leeftijd: 25
Provincie: Gelderland
Woonplaats: Arnhem
Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
Lichaamsbouw: gezet
Ogen: blauw
Haar: donkerblond
Opleiding: middelbare school
Roken: Nee
Piercing: Ja
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Iemand die ongeveer net zo lang is als ik of langer. Iemand die mijn ronde vormen kan waarderen en niet loopt te zeiken dat ik moet afvallen want dat gaat niet gebeuren. Je neemt me zoals ik ben, en ik jou ook!

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Agneta uit Arnhem zoekt chat date, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Schrijf een review