alison uit Dormaal zoekt chat date

alison uit Dormaal

Over mij:
Mijn beste vriendinnen hebben mij overgehaald om mijzelf weer eens op de markt te zetten. Ok, zat vis in de zee, maar daar ben ik niet zo van overtuigd. Ik ben lief en spontaan, en volgens vriendinnen grappig en sta altijd voor iedereen klaar!

Leeftijd: 32
Provincie: Vlaams-Brabant
Woonplaats: Dormaal
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: bruin
Opleiding: Universiteit
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ben jij het visje waar ik al die jaren naar op zoek ben? 😉 Een lief, warm en knuffelig persoon die mij kan liefhebben? beetje spontaan en lekker gezellig. aub geen sportfreak of eisend vader figuurtje, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Verras me en doe iets spannends enne, vergeet geen berichtje achter te laten

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
alison uit Dormaal zoekt chat date, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Schrijf een review