ambercoline uit Houtem zoekt chat date

ambercoline uit Houtem

Over mij:
De ene dag een heldin, de andere dag een klein meisje dat stampvoet omdat niet alles meteen gaat hoe zij het in gedachten had. Ruw, onhandig, eeuwige reiziger, te luid lachen op ongepaste momenten maar wel lief. Als ik me voor iemand engageer is mijn enige echte verlangen dat dat mijn wereld verruimd en die daardoor niet wordt dicht geplamuurd. Er valt nog zoveel te beleven en te bedenken! En alles begint (en is ook alleen maar mogelijk dankzij) grote dromen. Niets zo fijn als die te delen.

Leeftijd: 31
Provincie: West-Vlaanderen
Woonplaats: Houtem
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: donkerblond
Opleiding: HBO
Roken: Ja
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ik wil graag toffe mensen ontmoeten om leuke dingen mee te doen, iemand die mijn leven nog leuker maakt dan het al is, iemand waar ik me goed bij voel…iemand met zin voor initiatief, die graag plezier maakt en houdt van gezelligheid…

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review