Anettte uit De Hoeve zoekt chat date

Anettte uit De Hoeve

Over mij:
Ik ben Anette, sinds 4 jaar gescheiden en op zoek naar een nieuwe man in mijn leven! Lekker duidelijk niet waar? Ik heb diverse datingsites gebruikt, maar er kwam weinig uit. Ik heb vele goede berichten behoort over deze site, dus vandaar mijn oproep!

Leeftijd: 41
Provincie: Friesland
Woonplaats: De Hoeve
Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: blond
Opleiding:
Roken: Ja
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ik ben heel modern, maar aan de andere kant behoorlijk ouderwets. Bij mij is niet een bepaald soort logica, dus dat zijn wat dingen om aan te wennen haha. ik zoek wat spanning in mijn leven en natuurlijk heel veel passie. ik ben op zoek naar een romantisch soort man die een vrouw lekker kan verwennen en verrassen. je hoeft niet altijd met een bos bloemen aan te komen, dan is de pret er snel vanaf 😉

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review