annababy uit Winschoten zoekt date

annababy uit Winschoten

Over mij:
Wie ben ik? Ik ben een jongedame van 26 jaar. Ik hou van het leven en genieten staat bij mij op nummer 1. Vrienden en familie zijn erg belangrijk voor me omdat zij zorgen voor gezelligheid. Spontaan leuke dingetjes ondernemen vind ik super! Maar ook kleine dingetjes maken het leven leuk. Op dit moment ben ik aan het einde van een studie gekomen, heb ik een nieuwe baan en misschien is dit het juiste moment om mijn ogen te open voor de man die mij blij kan maken 😉

Leeftijd: 26
Provincie: Groningen
Woonplaats: Winschoten
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: blond
Opleiding: MBO
Roken: Ja
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
In het ideale plaatje ben je een leuke, intelligente en grappige en charmante man tussen de 25 en 35 jaar oud en ben je groter dan ik! En verder? Dat zien we dan wel weer 😉

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

3 Responses to “annababy uit Winschoten zoekt date”

 1. 1
  roy Says:

  Hey hey zou met jou wel is beschuitjr willen ete

 2. 2
  roy Says:

  Hey hey zou met jou wel is wat willen drinken

 3. 3
  Stefan Says:

  Hey.

  Ik zie je profiel en dat spreekt me wel aan. Zin om is een keertje te praten met elkaar en wellicht elkaar beter te leren kennen? Wie weet kan het ooit nog is uitgroeien tot een vriendschap en misschien zelfs op meer… maar goed, laten we nog niet te ver vooruit kijken en maar is rustig aan beginnen. Ik hoop van je te horen.

  Groetjes.

Schrijf een review