blondensportief uit Kerkhove zoekt date

blondensportief uit Kerkhove

Over mij:
Na een relatie van 4 jaar dat stukgelopen is zoek ik iemand waar ik iets mee kan opbouwen. Dat kan natuurlijk beginnen met een mooie vriendschap. Mijn vrienden omschrijven mij als een geduldig, lief iemand. Ik ben iemand dat graag iets doet voor iemand die nauw aan mijn hart ligt :). Ik ben iemand dat van het huislijke houd. Af en toe weggaan met vrienden doe ik ook graag (op cafe of een klein fuifje). Ik sta zeer graag in de keuken om te koken of te bakken en dat doe ik het liefst voor mijn vrienden omdat die mijn kookkunsten apprecieren

Leeftijd: 29
Provincie: West-Vlaanderen
Woonplaats: Kerkhove
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: blond
Opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
ik zoek in een partner: goed gevoel voor humor, eerlijkheid, trouw, iemand waar ik op kan rekenen en de rest komt vanzelf 🙂

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review