blondsletje uit Lelystad zoekt date

blondsletje uit Lelystad

Over mij:
Tja, daar zit je dan op de bank.. ik verveel me een beetje, heb momenteel geen baan en dan ga je gekke dingen doen. Of misschien ben ik zoals mijn vriendinnen zeggen gewoon wel een sletje en heb ik deze aandacht gewoon nodig. Maar, al met al heb ik dus een profiel aangemaakt en ben ik op zoek naar leuke en spannende contacten. Ik heb geen wensenlijksje, soms val ik op type a en soms op type b.

Leeftijd: 27
Provincie: Flevoland
Woonplaats: Lelystad
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: blond
Opleiding: MBO
Roken: Ja
Piercing: Ja
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Hihi, dat heb ik ook ingevuld toen ik over mij schreef, maar ik zal nog een poging maken. Ik zoek via deze site dus leuke en spannende contacten die uiteindelijk gaan leiden tot SEX! Hihihi, duidelijk genoeg. Ik heb geen uitgebreide wensenlijst. Soms val ik op type a en soms op type b. Verras me maar met een berichtje en anders verras ik jou wel. Ik heb een account met voldoende credits. (cadeau van mijn vriendinnetje)

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
blondsletje uit Lelystad zoekt date, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Andere zochten op

 • sletje lelystad
 • sletjes lelystad

2 Responses to “blondsletje uit Lelystad zoekt date”

 1. 1
  arif Says:

  heeyy schoonheid, ik heb je al een paar x gezien op een ander site en ik dacht ik stuur deze c dan een bericht en je woont ook zo dichtbij mij (denk ik) woon namelijk ook in lelystad dus als een een date wil ik ben er klaar voor!

 2. 2
  JongGeileJongen Says:

  Hey knapperd, stuur me maar een berichtje in woon ook in lelystad 😉

Schrijf een review