Bonnygirl uit Afferden zoekt date

Bonnygirl uit Afferden

Over mij:
Ik ben een getrouwde vrouw die met medeweten van mijn man op zoek is naar een spannende flirt. We hopen door de spanning buiten onze relatie op te zoeken, ook de fun thuis weer op laait. Nu is het een beetje doodgebloed.

Leeftijd: 37
Provincie: Flevoland
Woonplaats: Afferden
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: donkerblond
Opleiding: middelbare school
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Het lijkt me spannend een keer een triootje mee te maken. Verder weet ik niet zo goed wat ik hier moet neer zetten. Dit is de eerste keer en ik vind het reuze spannend. Ik laat het allemaal maar op me af komen denk ik.

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Bonnygirl uit Afferden zoekt date, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Schrijf een review