brendah uit Heijen zoekt chat date

brendah uit Heijen

Over mij:
HOI, ik zal mij even voorstellen: Ik ben Brenda, kom uit Heijen, dat ligt in Limburg en ik ben op zoek naar het knappe prins op een witte paard! Korte geschiedenis: Na een vervelende relatie met een poolse man, ben ik nu al een jaartje alleen. Maar alleen maar met werk en vriendinnen bezig zijn is niet zo romantisch als samen met een leuke man op de bank zitten 😉

Leeftijd: 39
Provincie: Limburg
Woonplaats: Heijen
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: groen
Haar: bruin
Opleiding: Universiteit
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Een leuke man om samen mee op de bank te zitten. Ik ben zorgzaam en help graag mensen. Dit zou ik ook terug willen verwachten van een man. Iemand die mij emotionele steun biedt en mij kan vertederen

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
brendah uit Heijen zoekt chat date, 3.0 out of 5 based on 1 rating

One Response to “brendah uit Heijen zoekt chat date”

  1. 1
    Carlos Says:

    me email en mijn whatsapp tegelijkertijd laat maar iets weten heb wel wat behoefte om lekker wat stoom af te blazen. App me schoonheid woon toch bij gennep in de buurt ben 28 vind het heerlijk te likken. App me hopelijk zie ik je snel 😉

Schrijf een review