BrendaV uit Poortvliet zoekt chat date

BrendaV uit Poortvliet

Over mij:
Hallo leuke mannen van Nederland en Belgie!!Ik ben Brenda en op zoek naar een leuke man. Ik woon in Zeeland en ik heb een passie voor strand en water. Ik vind het heerlijk om lekker uit te waaien en naar de golven te kijken als het stormt en wanneer het zonnetje schijnt struin ik ook graag over het strand. Ik heb een hond die het heerlijk vind om lekker mee te rennen. Ik werk fulltime en mijn avonduren zijn meestal gevuld met het huishouden bijhouden en een leuke tv serie. Ik hou van humor en mijn favoriete serie is Seinfeld.

Leeftijd: 38
Provincie: Zeeland
Woonplaats: Poortvliet
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: groen
Haar: bruin
Opleiding: middelbare school
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Een leuke man die niet lui is maar graag een beetje aktief bezig is. Eigen vrienden is een must. Ik hou niet van afhankelijke types. Mannen met ruggegraad dus.,

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review