Brigitta uit Bierum zoekt chat date

Brigitta uit Bierum

Over mij:
Hoi mannen! Ik ben Brigitta en ik werk als assistente bij een huisarts. Ik wil graag verder studeren maar weet nog niet wat. Ik ben best sportief. Ga graag hardlopen en in de winter ben ik veel aan het schaatsen op de schaatsbaan maar zodra het mogelijk is natuurlijk lekker op natuur ijs.

Leeftijd: 24
Provincie: Groningen
Woonplaats: Bierum
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: donkerblond
Opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing:
Tattoo:
 
Wat ik zoek is:
Een leuke jongen waar ik misschien in de toekomst een relatie mee op kan bouwen. Ik ben benieuwd of je je een beetje in mijn profiel kunt vinden. Ik ben wel een beetje ondeugend dus hoop dat je daar wel tegen kan.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “Brigitta uit Bierum zoekt chat date”

  1. 1
    Johan Says:

    Hey Alles goed!

    Ik ben een leuke 28 jarige jongeman op zoek naar hetzelfde als jou. ALs je me een emailtje terug stuurt kan ik een foto en eventuele info replyen.

    Ik hoor graag van je!

Schrijf een review