Dark_wingX uit Deurne zoekt date

Dark_wingX uit Deurne

Over mij:
Ik ben studente aan de Kunstacademie en volg een cursus Cultuur en Kunst. Ik heb een creatieve geest en houd daar enkele hobbies aan over. Ik kom verlegen over, maar wanneer ik je ken, kom ik lekker snel los 😉

Leeftijd: 23
Provincie: Antwerpen
Woonplaats: Deurne
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: zwart
Opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing: Ja
Tattoo: Ja
 
Wat ik zoek is:
Een leuke man die dezelfde interesses heeft, gezellig met vrienden uit eten, Geniet van een avondje voor de televisie. Leuke smaak voor muziek en film. Ik hou van een man met veel hobbies en interesses en een goed luisterend oor.

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “Dark_wingX uit Deurne zoekt date”

  1. 1
    david s Says:

    Hey,

    je profiel bevalt me wel 🙂 stuur me een mailtje op david.stiels@hotmail.com en dan kunnen we samen nog steeds beslissen of we al dan niet afspreken binnenkort. Het lijkt me onmogelijk dat één van ons er echt spijt van zal krijgen… x

Schrijf een review