diepgegaan uit Knokke zoekt date

diepgegaan uit Knokke

Over mij:
Ik ben een goedlachse jongedame die positief is ingesteld en graag van het leven geniet. Ik hou van humor en weet wat ik wil in het leven. Ik heb dan ook bepaalde doelen voor ogen die ik probeer na te streven. Ik heb een lief en zacht karakter en zie er niet onknap uit 😉 Volgens mijn beste vriendin ben ik veel te goed te lief voor deze wereld. Aan jou om te ontdekken 😉

Leeftijd: 24
Provincie: West-Vlaanderen
Woonplaats: Knokke
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: zwart
Opleiding: MBO
Roken: Ja
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ben nie echt op zoek naar een nieuwe relatie heb de laatste tijd al een beetje teveel mee gemaakt daarvoor maar zou wel graag nieuwe mensen leren kennen om eens een stapke te zetten of gaan eten of eens naar ‘t zeetje te gaan,… Gewoon om leuke dingen te doen …

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review