discreetass uit Zwanenburg zoekt chat date

discreetass uit Zwanenburg

Over mij:
He lekkertjes van Nederland, ik ben Saskia een leuke jonge meid uit Zwanenburg en ben op zoek naar sex contact met leuke jongens die van een gezellige avond stappen houden maar ook van gezellig thuis samen op de bank een filmpje kijken. Na een gezellig avondje heb ik meestal de behoefte om te vrijen en wie weet wil jij ook wel vrijen met mij. Heb je zin in een gezellig avondje laat dan een bericht achter bij mijn profiel!

Leeftijd: 21
Provincie: Noord-Holland
Woonplaats: Zwanenburg
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: mager
Ogen: bruin
Haar: zwart
Opleiding: basisschool
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Je bent lekker, lief en weet hoe je me moet verwennen (Op elke vlak!) Ik zit op dit moment tussen twee opleidingen dus heb voldoende tijd! Dus kom op!

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
discreetass uit Zwanenburg zoekt chat date, 5.0 out of 5 based on 1 rating

7 Responses to “discreetass uit Zwanenburg zoekt chat date”

 1. 1
  SingleMarco Says:

  Ik wil jou zo graag Sexy. En ik heb je niet bewust zomaar achter gelaten hoor.

 2. 2
  Marco Says:

  Zin om los te gaan alles wat je wilt en doen en beleven???? Alles kan!

 3. 3
  Singlemarco Says:

  Ja natuurlijk. Zeg maar hoe, wat, waar. Etc.., Marco

 4. 4
  Singlemarco Says:

  Yoh, alles goed en geil, met jou Sexy. .?? Je werkt hier zeker al lang niet meer? Ik denk soms wel es aan jou, en zovele jaren die ik met jou heb doorgebracht. Voor niks. Het ga je goed lekker ding van me. Pas op jezelf en lieve kusjes en geile zuig likjes,…op je harder en natter wordende gevoelige geile klit en tussen je lekkere jammie,..mmmhhhhhhmmhhhhh, billen van jou, Beautifull. Kussss, Saskia,..Marco
  .

 5. 5
  Singlemarco Says:

  Hoi Sexy!? Althans de fotoos. Maar er mooi of sexy uitzien betekent ook geen ene moer. Jij hoort verwend en behaagd en geneukt en gelikt te worden, net zolang dat jij het uit gilt en mij in me bek klaar spuit,.. Je weet niet wat je mist Beautifull.Hoop dat je al de jaren schik hebt gehad en je er goed bij voelt! Mooi. Goed voor jou. Je durft niet eens te reageren op mij. Miss discreet. ASS. Discreet pffffffffttttt,..my ass! Liever de jouwe hoor,Saskia of wie dan ook. Marco44

 6. 6
  Marco Thiel Says:

  Hey Sexy! Nou 21 ben je ook niet meer lekker ding! Laat es wat horen en zien van je lieverd. Ik denk nog steeds aan je mooie Saskia. Het ga je goed en ik wens jou het allerbeste en veel geluk met alles mooi meissie . XM

 7. 7
  Marco Thiel Says:

  Ik wil jou ook nog altijd, SEXY!!….

Schrijf een review