flowerzz uit Haarlem zoekt chat date

flowerzz uit Haarlem

Over mij:
Ik werd gekicked van Facebook vanwege m’n fotoos! Das toch vet aso?? Hyves doe ik zo wie zo niet, want daar zitten toch alleen maar pubers. Ieder z’n mening in het geval ik op teentjes aan het trappen ben!

Leeftijd: 19
Provincie: Noord-Holland
Woonplaats: Haarlem
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: blond
Opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing: Ja
Tattoo: Ja
 
Wat ik zoek is:
toch wel beetje een volwassen iemand. niet saai en ook niet lui. ik ben zelf soms hyper en lekker sociaal, dus samen kunnen we het echt superleuk hebben 🙂 Ik ben allang al ontmaagd, dus die viespeukjes die erop zitten te aazen mij te ontmaagden kunnen het echt vergeten. Dat wil niet zeggen dat ik superpreuts ben, absoluut niet!! Ik wil natuurlijk ook mijn dagelijkse portie haha!! Je mag er wel goed uit zien en msschien een beetje gespierd…niet perse maar bronskleurtje kan altijd :p

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review