funfortwo uit Hoofddorp zoekt date

funfortwo uit Hoofddorp

Over mij:
Leven en laten leven. Elkaar respecteren dus! Ik ben zelf open en spontaan, een gevoelsmens eerder dan een rationeel iemand. Optimistisch ondanks enkele tegenslagen in het verleden, en maak van iedere dag zo veel mogelijk een feestje. Ik en mijn Harley zijn onafscheidelijk en we touren samen heel wat af. Ook naar werk neem ik mijn stoere bike en het maakt niet uit of het nu regent of niet. Wanneer ik op mijn Harley zit voel ik mij de koning(in) te rijk! Zomers ga ik veel op pad en tour ik naar diverse treffens en motorshows. Enige feeling met motoren is dus wel een must.

Leeftijd: 49
Provincie: Noord-Holland
Woonplaats: Hoofddorp
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: grijs
Haar: rood
Opleiding: middelbare school
Roken: Ja
Piercing: Ja
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Je hoeft geen biker te zijn maar lijkt me wel handig 😉 Ben jij avontuurlijk, betrouwbaar en gezellig? Mail me en wie weet waar het schip strand. Het wordt in ieder geval een leuke ervaring.

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
funfortwo uit Hoofddorp zoekt date, 5.0 out of 5 based on 1 rating

One Response to “funfortwo uit Hoofddorp zoekt date”

  1. 1
    Piet Says:

    Hallo met

Schrijf een review