GeheimeLiefde uit Hilversum zoekt chat date

GeheimeLiefde uit Hilversum

Over mij:
Mijn man is vaak lange tijden van huis ivm zijn werk als vertegenwoordiger. Dat brengt mij de nodige eenzaamheid maar ook de gelegenheid om mijzelf meer te laten verwennen, als u begrijpt wat ik bedoel. Eerlijk gezegd heb ik dit nooit eerder gedaan, en het ‘mijzelf laten verwennen’ is tot nu toe gebleven bij een spannende film en enkele speeltjes. Ik zou nu toch wel verder willen gaan dmv een man met passie en vuur.

Leeftijd: 44
Provincie: Noord-Holland
Woonplaats: Hilversum
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: groen
Haar: donkerblond
Opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ten eerste; discretie is vereist! Verwacht niet dat ik mijn man verlaat voor de sex. Ten tweede; je beschikt over eigen vervoer, en je kent spannende locaties. Ik ontvang niemand thuis! Je hebt passie en vuur in je hart, romantiek is niet direct een pre, het gaat mij meer om een spannende seksuele ervaring dan liefde, hoewel mijn profielnaam dit wel doet denken

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “GeheimeLiefde uit Hilversum zoekt chat date”

  1. 1
    rene Says:

    goedemorgen,

    na het lezen van jou advertentie ben ik nieuwschierig geworden , ik las dat jij een relatie hebt en die heb ik ook, maar de sex ligt ook bij mij op een laag pitje, ook ik kom uit Hilversum ( nabij station) … ik hoop dat je dit mailtje leest en beantwoord voor wellicht een spannend contact !

    Grt Rene

Schrijf een review