gewoonstout uit Kerkrade zoekt chat date

gewoonstout uit Kerkrade

Over mij:
Ja en dan trek je zomaar een keer de stoute schoenen aan en schrijft jezelf in op een dating site. Maar, wat zoek ik dan eigenlijk en wie ben ik? Nou, ik ben Demi ik ben 23 jaar en als ik heel hard nies dan val ik van de landjaart af 🙂 Ik ben blond, sportief, zie er leuk uit als zeg ik het zelf en vind het leuk m soms spannende afspraakjes te hebben. Gewoon een leuke nacht zonder al te veel verplichtingen. Ooit wil ik wel huisje boompje beestje, maar da kan later ook nog. Nu wil ik nog lekker genieten

Leeftijd: 23
Provincie: Limburg
Woonplaats: Kerkrade
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: blond
Opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Jij ziet er geweldig uit, woont bij voorkeur in Limburg en als je niet in de buurt woont dan kom ik graag naar je toe. Heb een OV kaart dus kan vrij reizen. Niet te oud, als je op me vader of op me opa lijkt niet mailen 🙂

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “gewoonstout uit Kerkrade zoekt chat date”

 1. 1
  jeffrey Says:

  hoi meid!

  lijkt me leuk om te chatte.
  kijk eens naar mijn profiel

  greetz

  jeffreysydney

Schrijf een review