GlamSam uit Venlo zoekt chat date

GlamSam uit Venlo

Over mij:
Yes, ik ben een kerst-kindje. Eerlijk gezegd vind ik dat helemaal niet leuk. Ik vier de laatste jaren dan ook mijn verjaardag in de zomer. Ik ben wel een beetje een glamourpoes. Ik hou van sexy lingerie, make-up en mijn lange blonde haren. Ik wil nu proberen om als fotomodel af en toe een shoot te doen. Dat lijkt me echt kicken.

Leeftijd: 24
Provincie: Limburg
Woonplaats: Venlo
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: blond
Opleiding: middelbare school
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Een lief vriendje die mijn grillen weet te waarderen. Een stoei-maatje voor buiten en in bed. Verzorgd en lief.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “GlamSam uit Venlo zoekt chat date”

  1. 1
    steve Says:

    zucht verliefd

    xxx

Schrijf een review