goldyhair uit Beveren (Roeselare) zoekt date

goldyhair uit Beveren (Roeselare)

Over mij:
Eigenlijk ben ik iemand die liever face to face spreekt, waardoor ik hier nog niet zoveel over mezelf kwijt kan. Wel kan ik je meegeven dat ik vertrouwen en respect heel belangrijk vind, niet alleen in een relatie maar in het hele leven. Ik houd ervan om af en toe eens uit de bol te gaan en dan weer eens een rustig avondje in te lassen. Een lekker etentje en een gezellige babbel weet ik sterk te apprecieren. Genieten van kleine dingen, positieve ingesteldheid en een sociaal karakter zijn belangrijke kenmerken van mij en deze wil ik graag delen met iemand. Benieuwd, laat dan gerust iets van je horen.

Leeftijd: 30
Provincie: West-Vlaanderen
Woonplaats: Beveren (Roeselare)
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: blond
Opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Als jij een betrouwbaar en warm persoon bent die de menselijke relaties belangrijker acht dan materiele zaken, een hart voor kinderen heeft en met een open en respectvolle houding in de wereld staat, dan leer ik je graag beter kennen

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review