Gotmilk uit Westerbork (leeftijd-32)

Gotmilk 32 jaar uit Westerbork

Gotmilk uit WesterborkIk ben een lekkere stevige geile dame zoals je kan zien op mijn fotos en ik ben op zoek naar mannen die er ook echt van houden,om dat heerlijke dikke lichaam eens flink te bevredigen! als verrassing krijg jij een squirtdouche jaja ik kan dus echt spuitend klaarkomen. Wil je eens een keertje mij uitproberen om te ervaren hoe zacht je ligt als jij lekker in me sappige kutje stoot? Mail me maar je krijgt altijd antwoord!
Jij bent gek op stevige vrouwen en bent ed man die me keer op keer spuitend laat klaarklomen!
lengte: tussen de 1.60 en 1.70
lichaamsbouw: dik
ogen: bruin
haar: blond
opleiding: MBO
roken: Nee
tattoo: Ja
piercing: Ja
Date me hier
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 Responses to “Gotmilk uit Westerbork (leeftijd-32)”

  1. 1
    Damtie Says:

    Hoi schat hoe is het met je?

  2. 2
    Damtie Says:

    Het lijk me leuk om een keer afspreken

Schrijf een review