gotmilk uit Westerbork zoekt date

gotmilk uit Westerbork

Over mij:
Ik ben een lekkere stevige geile dame zoals je kan zien op mijn fotos en ik ben op zoek naar mannen die er ook echt van houden,om dat heerlijke dikke lichaam eens flink te bevredigen! als verrassing krijg jij een squirtdouche jaja ik kan dus echt spuitend klaarkomen. Wil je eens een keertje mij uitproberen om te ervaren hoe zacht je ligt als jij lekker in me sappige kutje stoot? Mail me maar je krijgt altijd antwoord!

Leeftijd: 32
Provincie: Drenthe
Woonplaats: Westerbork
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: dik
Ogen: bruin
Haar: blond
Opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing: Ja
Tattoo: Ja
 
Wat ik zoek is:
Jij bent gek op stevige vrouwen en bent ed man die me keer op keer spuitend laat klaarklomen!

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review