goudlokjes uit Grou zoekt chat date

goudlokjes uit Grou

Over mij:
Hoi, daar ben ik dan… eindelijk (-; Slank, lange gouden lokken (zie foto) optimist, doorzetter, sportief, hou veel van muziek, en ben gek op lachen maar ook een goed gesprek en zoek de mooie dingen op in het leven !!!

Leeftijd: 41
Provincie: Friesland
Woonplaats: Grou
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: blond
Opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Waar heb jij je verstopt, my funny Valentijn? Kom uit je winterslaap en mail me ! Tenminste als je houdt van een uitdaging, optimist bent, grappig, verrassend, intelligent, open-minded, diepgang hebt en er goed uitziet (-;

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 Responses to “goudlokjes uit Grou zoekt chat date”

  1. 1
    ookeengrouster Says:

    Hey ik zag je staan en dacht eindelijk dan een normaal iemand om mee te praten en misschien meer ^_^

  2. 2
    ookeengrouster Says:

    Hey ik zag je staan en dacht eindelijk dan een normaal iemand om mee te praten en misschien meer ^_^ haha

Schrijf een review