ikhouvanmooi uit Nagele zoekt date

ikhouvanmooi uit Nagele

Over mij:
Ik ben ondernemend, zakenvrouw, stoer, sensueel, zelfstandig, vrouwelijk, lief, positief, spontaan, sportief, motiverend en hou van uitdagingen, reizen, gezelligheid …….. maar lekker samen met een wijntje op de bank, knuffelen, kussen… kletsen, filosoferen of een filmpje kijken…… ook prima. Verder gek op sex, erotiek, spanning, swingen, buitensex, poseren, webcammen.

Leeftijd: 52
Provincie: Flevoland
Woonplaats: Nagele
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: blond
Opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing: Ja
Tattoo: Ja
 
Wat ik zoek is:
Ik zoek een man, die wel of die geen relatie heeft! Wat belangrijk is dat je eerlijk bent, daarnaast betrouwbaar, zorgzaam, eerlijk, oprecht en puur! Er lekker, stijlvol en goed verzorgd uitzien vind ik ook belangrijk. (Dat doe ik zelf ook)

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 Responses to “ikhouvanmooi uit Nagele zoekt date”

  1. 1
    mari Says:

    je lijk me geweldig om mee in contact te komen

  2. 2
    mari Says:

    lijkt me geweldig samen met jou

Schrijf een review