innatura uit Nijmegen zoekt chat date

innatura uit Nijmegen

Over mij:
Ja, wat moet ik over mezelf schrijven? Ik ben Ingrid en heb sinds begin december na een lange relatie een huisje helemaal voor mezelf gevonden in Nijmegen. Helaas ben ik zelf totaal niet handig en heb na de verbroken relatie ook niet veel vrienden meer over. Toen las ik in de Viva over iemand die klusjes doet en zich laat betalen in natura. http://forum.viva.nl/forum/Seks/Iemand_ervaring_met_betalen_in_natura/list_messages/61509/last Nou, dat lijkt me wel wat, ik heb een heerlijk lijf, ben gek op sex en nu het crisis is lijkt betalen in natura me wel een goede oplossing.

Leeftijd: 26
Provincie: Gelderland
Woonplaats: Nijmegen
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: gezet
Ogen: bruin
Haar: zwart
Opleiding: Cursus
Roken: Ja
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ik zoek dus een leuke, niet onaantrekkelijke man die wat klusjes in en rond mijn huis wil doen. Ik wil sowieso mijn slaapkamer, de keuken en het schilderwerk aanpassen. Elke dag dat je aan het werk bent zal ik je in natura betalen! Let op, dit is een serieuze oproep!

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
innatura uit Nijmegen zoekt chat date, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Schrijf een review