Jaqueline uit Leiden zoekt chat date

Jaqueline uit Leiden

Over mij:
Een spontane dame die geniet van het leven, zowel binnen als buitenshuis. Ik heb interesse in spannende sex dates, niet bepaald in een vaste relatie… maar zeg nooit nooit 😉

Leeftijd: 24
Provincie: Zuid-Holland
Woonplaats: Leiden
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: groen
Haar: donkerblond
Opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Je bent in voor een avontuurtje… geen saaie hang gedrag. Hygiene is hoog bij je in het vaandel. liefst ook geschoren. Liefst kom ik bij jou thuis, want zelf woon ik samen met enkele vriendinnen, maar als niet anders kan kunnen we altijd een alternatief regelen.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review