JetSet uit Hilversum zoekt chat date

JetSet uit Hilversum

Over mij:
Ik ben voor de derde keer gescheiden, dus verwacht van mij geen long term commitment zoals ze dat zo prachtig in het engels kunnen zeggen. Ik ben dus een single vrouw, met weinig hobbies, voor vrienden maar weinig mannelijke metgezellen die datgene hebben waar ik naar zoek. Te veel mensen willen alles van mij weten, terwijl ik het gewoon simpel wil houden. Kort en simpel, een date met eventueel sex, maar dat is iets waar je zeker van kan zijn

Leeftijd: 49
Provincie: Noord-Holland
Woonplaats: Hilversum
Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: blond
Opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ik ben op zoek naar een chaperone, een metgezel voor dagjes/avondjes uit en de nachten. Lekker uit eten, op de bank met een wijntje of heerlijk heet genieten op bed of waar het ons het beste uitkomt.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “JetSet uit Hilversum zoekt chat date”

  1. 1
    hassan Says:

    hey ik ben 18 jaar oud ik wil.date met je

Schrijf een review