katjaxx uit Schettens zoekt chat date

katjaxx uit Schettens

Over mij:
Hallo schatjes, mijn naam is Katja en op zoek naar een leuke man of vrouw. Ik ben gek op muziek en hobby een beetje met plaatsjes draaien. Ik werk in een muziekwinkel en in de avonduurtjes doe ik af en toe nog wat bijklussen. Ik hou van aandacht en wil mezelf nog wel eens opdringen. Een slechte eigenschap maar ja, zo ben ik nu eenmaal. Wat ik precies zoek of wat ik hier van verwacht weet ik eigenlijk nog niet zo goed. Eerst maar eens een beetje rondkijken en zien wie er reageert.

Leeftijd: 29
Provincie: Friesland
Woonplaats: Schettens
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: grijs
Haar: bruin
Opleiding:
Roken: Ja
Piercing: Ja
Tattoo:
 
Wat ik zoek is: Iemand die niet gecompliceerd of bezitterig is.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “katjaxx uit Schettens zoekt chat date”

  1. 1
    valerossi Says:

    Je had op een andere site gereageerd op mijn profiel maar mijn credits zijn daarop. En wou toch reageren want je ogen die laten me echt smelten .Misschien dat je email adres kan sturen en wie weet wat er verder dan komt. Xx

Schrijf een review