katuitdeboom uit Nieuwegein zoekt chat date

katuitdeboom uit Nieuwegein

Over mij:
Ik ben een leuke goed uitziende zelfstandige moderne vrouw die midden in t leven staat, met goed gevoel voor humor. Ik heb een hele leuke baan nog maar voor 2 dagen en de rest geniet ik van vakanties, leuke weekends en lekker uit eten en shoppen natuurlijk.

Leeftijd: 64
Provincie: Utrecht
Woonplaats: Nieuwegein
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: gezet
Ogen: bruin
Haar: donkerblond
Opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ik zoek in eerste instantie iemand waarbij ik me op mijn gemak kan voelen. In eerste instantie op vriendschap basis leuke dingen ondernemen. Als dat zich ontwikkelt tot meer, is dat prachtig maar is geen must. Een gewone fysieke relatie vind ik ook prima! En graag alleen reacties met foto !!!!!!!!!!

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review