Keizerin uit Antwerpen zoekt date

Keizerin uit Antwerpen

Over mij:
Ik ben een energieke dame die hard werkt voor haar toekomst, er is tijd voor vakantie en feestjes maar in deze tijd moet je natuurlijk niet de kantjes er vanaf lopen. Met mijn relaties is dat nooit zo goed geordend! Het voelt alsof elke relatie eindigt in een mislukking. de een ziet mij achteraf niet zitten, dan ander gaat vreemd, de ander krijgt een baan in Australie!! Soms heb ik het gevoel dat iedereen van mij wegrent. Nou, Nu dus niet meer he! Nu gaat deze meid lekker op zoek naar een betere en betrouwbare vent die zich wel aan zijn woord houdt, of probeert….

Leeftijd: 31
Provincie: Antwerpen
Woonplaats: Antwerpen
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: blond
Opleiding: HBO
Roken: Ja
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Als je interesse hebt in een vaste relatie, waardeer ik wel dat je met beide benen op de grond staat, geen dromen hebt ergens over de grens hebt. eerlijk en betrouwbaar bent. beetje sportief persoon. Warm en spontaan

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “Keizerin uit Antwerpen zoekt date”

  1. 1
    Benny bastiaenssen Says:

    Ja ik wil relatie met u want ik ben benny en veel te lang single ik wil jou ontmoeten kan dat morgen exki broodjes zaak vlak bij ugc cinema mail terug als dat oké vindt dan ben ik er ook

Schrijf een review