KgeilK uit Roosendaal zoekt date

KgeilK uit Roosendaal

Over mij:
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand! Wie is de geilste van het land? IK IK IK! Gekke blond, lekkere vrouw uit Roosendaal is op deze site vol geile gelijke geesten op zoek naar een leuke vent voor een spannend sexcontact.

Leeftijd: 23
Provincie: Noord-Brabant
Woonplaats: Roosendaal
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: mager
Ogen: bruin
Haar: blond
Opleiding: Cursus
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Een leuke, spannende, opwindende en uitdagende date mt een geile man, stel of wellicht een bi-vrouw! Een hele leuke avond en eventueel een geile nacht als bonus. Een prive-feest lijkt ons me ook erg leuk of afspreken in een club. Ik zoek niet direct “vriendje voor het leven”, maar ook niet enkel “eendagsvliegen”.
Ik heb wel al wat ervaringen opgedaan (dates met mannen, stellen, keertje Fun4Two, trio bij een stelletje thuis), maar wil nog heel veel uitproberen. Alleen extremen zijn aan mij niet besteed… Ik heb geen wap of drugs of poeders of pillen (of teveel alcohol) nodig in welke vorm dan ook, voor een heerlijk avondje.

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
KgeilK uit Roosendaal zoekt date, 3.0 out of 5 based on 1 rating

One Response to “KgeilK uit Roosendaal zoekt date”

  1. 1
    johan5556@live.nl Says:

    date mij 0654782899 johan

Schrijf een review