KissThis uit Grembergen zoekt date

KissThis uit Grembergen

Over mij:
Een hard studerende dame die nodig toe is aan gezonde en gezellige aandacht. Ik heb weinig ervaring met jongens, en de ervaring die ik heb opgedaan was vaak slecht. Volgens sommigen laat ik me te makkelijk over mij heen lopen

Leeftijd: 22
Provincie: Oost-Vlaanderen
Woonplaats: Grembergen
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: bruin
Opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Iemand die mij accepteert voor wie ik ben, geen misbruik maakt van de situatie en eerlijk is. Ee man die mij dingen kan laten zien in een leuk en positieve manier. Niet te egoistisch, maar gewoon oprecht en sociaal

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review