KlasApart uit Balegem zoekt chat date

KlasApart uit Balegem

Over mij:
Ik zit in mijn laatste jaar van mijn tweede studie en hoop hierna een leuke job te vinden in de marketing. Ik moet toegeven dat mijn studie veel tijd heeft ingenomen van mijzelf en hierdoor weinig contact heb gehad met mannen. Dit is wat ik graag zou willen veranderen.

Leeftijd: 30
Provincie: Oost-Vlaanderen
Woonplaats: Balegem
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: bruin
Opleiding: Universiteit
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Dit laat ik op dit moment voor mijzelf open. Graag zou ik van jou horen. Dus laat een berichtje achter en vertel mij waarom ik met jou in contact zou moeten komen. Verras mij en ik beantwoord jouw bericht.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review