kleineengel uit Waregem zoekt date

kleineengel uit Waregem

Over mij:
Mmm, mezelf omschrijven, niet echt simpel. Ik ben dus kleineengel, ben 26 jaar oud en ik kan soms gek doen. Niet letterlijk gek, maar ik doe wat ik graag doe, ik kan soms uitbundig zijn, enthousiast (meestal te), en ik probeer gewoon zoveel mogelijk te genieten van het leven. Ik ben vrij sociaal en hou wel eens van een goede discussie (ik haal dan ook graag mijn gelijk ;)) Serieuze gesprekken zal ik zeker nooit uit de weg gaan, maar ook eens lekker zot doen moet kunnen!

Leeftijd: 27
Provincie: West-Vlaanderen
Woonplaats: Waregem
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: blond
Opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing: Ja
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Tja… wat zal ik hier zetten ? Ik heb zelf geen idee wat ik van je wil weten. Maar vertel het me gerust.

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review