larabloem uit Nijmegen zoekt chat date

larabloem uit Nijmegen

Over mij:
Mijn naam is Lara, ben 21 jaar en woon in Nijmegen. Zelf ben ik spontaan en ben daar ook naar opzoek. Ik hou van sporten in het algemeen. Door de weeks ga ik naar school en buiten school om werk ik nog in de snackbar om een centje bij te verdienen. wil jij meer over mij te weten komen, neem dan gerust contact met me op.

Leeftijd: 22
Provincie: Gelderland
Woonplaats: Nijmegen
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: donkerblond
Opleiding: Cursus
Roken: Ja
Piercing: Ja
Tattoo: Ja
 
Wat ik zoek is:
Ik zoek een vriend, mag best wat ouder zijn als we maar niet samen over straat lopen en iedereen denkt dat je mijn Pa bent, want dan vind ik niks.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

3 Responses to “larabloem uit Nijmegen zoekt chat date”

 1. 1
  johan5556@live.nl Says:

  0654782899 date mij mooie meid, johan

 2. 2
  arno Says:

  hey lara ik had je laast al gezien in de stad en kreeg je maar niet uit me kop waar ik je ook al gezien had maar nu heb ik je je gevonden en woe wel eens weten of je een keer iets leuks wilt gaan doen arno

 3. 3
  Youssouf Says:

  Goedemorgen,mijn schat.Alles goed met je? ik wens dat goed gaat.Ik mis je nog erger en wil van nog te horen mijn schat.Ik wens je een mooie dag.Met vriendelijk groeten,Newjay uit Amsterdam.

Schrijf een review