lellebel uit Leeuwarden zoekt chat date

lellebel uit Leeuwarden

Over mij:
Ik zal iets over mijzelf vertellen. Ik werk, fulltime bij een bekend warenhuis in Leeuwarden. ben single, heb geen kinderen en heb een leuk flatje met prachtig bloemetjesbalkon.

Leeftijd: 34
Provincie: Friesland
Woonplaats: Leeuwarden
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: blond
Opleiding:
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ik hou van mannen met een beetje pit, mannen op motoren of snelle auto’s. Geen idee maar ik wordt er behoorlijk warm van! Je betaald natuurlijk voor alles haha, een romantisch diner of een lekker luchtje om mij op te vrolijken. je bent een gezellig en sociaal persoon, hygienisch en geen lang haar, Een kort koppie vind ik lekker, lekker borstelig! Zie jij jezelf in deze omschrijving, stuur me direct een berichtje

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review