liefdeindebijstand uit Eindhoven zoekt chat date

liefdeindebijstand uit Eindhoven

Over mij:
Mijn naam is Amber en afkomstig uit Eindhoven, waar ik nu woon met mijn twee jongens van 10 en 7 jaar. Ik ben nu tien maanden gescheiden nadat inderdaad sommige zaken ten kostte van ons huwelijk en de kinderen gingen, en dat is het in de meeste gevallen niet waard. Daarom heb ik ook de keus gemaakt alleen met de kinderen verder te gaan en opnieuw te beginnen en tot dusver lukt dat aardig. Helaas ben ik teruggevallen tot de bijstand, vandaar mijn profielnaam 🙂 NU ben ik nog niet zo lang gescheiden, maar heb het wel achter me kunnen laten en mocht de juiste persoon voorbij komen dan sta ik open voor iets nieuws.

Leeftijd: 37
Provincie: Noord-Brabant
Woonplaats: Eindhoven
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: blond
Opleiding: middelbare school
Roken: Ja
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Jij bent de prins in de Opel Kadet die me laat vergeten hoe zwaar het leven is, me waardeert als een mooie vrouw en me laat voelen hoe gek je op me bent.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (7 votes cast)
liefdeindebijstand uit Eindhoven zoekt chat date, 4.3 out of 5 based on 7 ratings

Andere zochten op

 • liefdeindebijstand
 • amber eindhoven

27 Responses to “liefdeindebijstand uit Eindhoven zoekt chat date”

 1. 1
  Jos Says:

  als ik aan je lig te denken
  en ik doe mijn ogen dicht
  krijg ik een warm gevoel van binnen
  dan is het net of je naast me ligt
  jou lichaam tegen de mijne
  jou armen om mij heen
  dan zijn we samen
  ben ik eventjes niet alleen
  maar als ik mijn ogen open
  en het gevoel gaat weer voorbij
  waren het enkel maar gedachten
  gedachten over jou en mij

  lieve schat ik krijg je alvast van mij lieverd

 2. 2
  johan5556@live.nl Says:

  date mij 0654782899 johan

 3. 3
  Hem37 Says:

  Hey Amber,
  Ik heb jou profiel ook gezien op dicreet.
  Gaaf. Mag ik……
  Mvg.

 4. 4
  johan5556@live.nl Says:

  hey mooie meid,date mij, via mijn prive mail=daten, komt goed, tot zo, vrijgezel hetro johan, valkenswaard

 5. 5
  Hem37 Says:

  Het lukt mij niet via discreet een date.
  Dan maar zo 06-775.37.61.
  Doen he!

 6. 6
  Sextownmadness Says:

  Amber is hot, stoer, en een streling voor het oog.
  Ik zou haar graag willen daten!

 7. 7
  Steve Says:

  volgens mij ben ik verliefd 😉
  haha.. hoe is het?

  zin in een leuke date.. hier altijd in voor gezelligheid x

  skype kan ook

 8. 8
  MEME AMSTERDAM Says:

  amber, ik wil kontact met je, bel mij ?

 9. 9
  Bert Says:

  Je hebt mijn mailadres….

 10. 10
  Adam 718 New York Says:

  Hey amber hoe is het leven?ik hoop dat het goed gaat,nu dat je mij email adress hebt kan je makelijke contact met mij hebben dik kus van mij xxxxxx

 11. 11
  Adam 718 New York Says:

  Facebook abdari adnne contact me aub

 12. 12
  leenwg Says:

  Hey AMber ik heb je berichtje gehad. kun je mij je email terugsturen via speedflirts. Beloof dat je er geen spijt van krijgt 🙂

 13. 13
  bart31 Says:

  hoi meid leuk dat je me hebt terug gemaild via ….
  ik hoop dat we een keer wat afkunnen spreken
  wacht met smart op je mailtje terug

 14. 14
  bart31 Says:

  hoi amber

  ik zie dat het meschienmakelijker is om als je wild aan jou de keuze want ik wil je niets opleggen
  maar mijn skype is aan dus kijk maar wat je er mee wild maar zouw het wel leuk vinden om je te onmoeten
  dikke kus

 15. 15
  Marnix Says:

  Damnt lekker hahaha hier Marnix een echte man niet zo als de rest hopeloos
  Als je als een prinses wilt voelen mail me dan
  Ps heb geen Opel hahaha

 16. 16
  moussa Says:

  hoi Amber ik woon ook in eindhoven ,wil graag jou ‘
  leren kennen en ontmoeten,bel
  me

 17. 17
  Ad Mu.... Says:

  Amber Ik kan alles voor je betekenen Ik hou van jou Ik wacht op jou altijd met liefde Ad. Voor altijd van jou xxxx

 18. 18
  Ad Mu.... Says:

  Je hebt Alle gegevens geef me een bericht maaktniet uit watje bent of doet Ik Wil jou geef bericht Ad . .xoxo

 19. 19
  Ad M Says:

  Dag Amber met Ad ik heb je gevonden je kunt mij nog steeds bellen of mailen wat je ook doet of wat je ook bent maakt me niet uit ik wil JOU. Ik verzeker je dat als je de keus maakt er geen spijt van krijgt je mag nog steeds blijven doen wat je nu ook doet.xoxoxo

 20. 20
  A.M.M Says:

  Ik doe mee laten we samen genieten van jouw werk Ad.en de momenten van samen zijn genieten van wat je elke dag meemaakt tijdens jouw werk geloof me ik ken elk stukje van het leven en ik kan alles maar dan ook alles als iets van ons samen maken wat jouw werk is ook dat is nodig anders had je wel een ander beroep gekozen ,je hebt het nodig Oke ik vind het heerlijk dat je bent zoals je bent Ad.xxxx

 21. 21
  A.M.M...... Says:

  Meisje wat je ook doet maakt me niks uit ik ken alles in het leven als jij ervan geniet kunnen we dat ook samen heerlijk als je klaar bent met Werken kunnen we er samen van genieten en als dat een stuk van jouw leven is Waar je van houdt ben ulrum jou blij en geniet ervan denk goed na als je gebonden gebonden bent kan het niet dan ben ik ook niet belangrijk anders ben ik er voor jou Ad xxx

 22. 22
  Johan Says:

  Liefje, ik was je kwijt. Ik heb altijd gedacht dat je uit de buurt van Gouda kwam. Nu blijkt dat ik je in Eindhoven moet zoeken. Voor mij geen probleem. Ik mis je. Fanvanjou

 23. 23
  Johan Says:

  Mail me alsjeblieft Of bel

 24. 24
  coco19631 Says:

  hoi lekkertje hoe is het , dan maar zo…
  geile lik nico

 25. 25
  Ronnie Says:

  Lieve Amber ik heb al ooit contact met je gehad en je bent een schat van een vrouw maar af en toe onzeker dat begrijp ik heel goed ik kon heel fijn met je chatten maar alle die credits koste heel veel geld daarom zal ik je liever wat dicht erbij mijn hebben lieve schat veel liefst Ronnie

 26. 26
  bart Says:

  Hoi Amber
  Bart hier
  ik heb je weer gevonden sinds buurtsexcontacten offline is
  Ik heb je gemist lieve schat

 27. 27
  Wolf Rating Says:

  Wil je met mij opnieuw kontakt? Had je verloren, sexinmijnbuurt offline, en dan nog 10 maanden in Duitsland om mijn zeer bejaarde moeder, 97, te verzorgen. Ik verlang naar je.

Schrijf een review