lievewendy uit Cornwerd zoekt chat date

lievewendy uit Cornwerd

Over mij:
Op zoek naar de liefde. Stoer, lief, sportief. Voel me lekker in een stoere outfit met leer maar ook in lieve vrouwelijke jurkjes. Kan spontaan de slappe lach krijgen maar ben ook serieus. Ik zoek een man die tot diep in mijn ziel kan kijken. Mij begrijpt en van mij houdt om wie ik ben.

Leeftijd: 40
Provincie: Friesland
Woonplaats: Cornwerd
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: donkerblond
Opleiding: middelbare school
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Geen flau idee. Heb wel een paar leuke mannen gezien op de site maar ze verschillen allemaal. Dus vraag maar raak.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (4 votes cast)
lievewendy uit Cornwerd zoekt chat date, 4.8 out of 5 based on 4 ratings

Andere zochten op

 • wendy cornwerd

4 Responses to “lievewendy uit Cornwerd zoekt chat date”

 1. 1
  oldcram Says:

  Dag , mooie friese dame zoals het hoort . Ik ben er nu zeker van dan de fries babymeisjes in de winter gewassen worden met blanke sneeuw . Rare
  foto echter , alsof een zee egel geprikt heeft aan het flamoes . grt .

 2. 2
  grote fan (sopbonke) Says:

  Dag lieve mooie Wendy. Een prachtige foto met het Ijselmeer op de achtergrond?
  Het getuigt van lef om je zo te presenteren. Dat zegt genoeg over jou.
  Gr G

 3. 3
  tjitte Says:

  Hallo Wendy ik vind je nog steeds de mooiste vrouw van de wereld en je verdiend meer reviews dan je tot nu toe hebt ontvangen. Ook heb ik gezien dat je al een tijdje op diverse sites aanwezig ben ten nog steeds geen ideale partner hebt gevonden. Misschien moet je eens een beslissing nemen en die fietser welke regelmatig in je dorp op het parkeerterreintje staat eens aanspreken ,misschien bloeit er dan meer.Henk

 4. 4
  wotje Says:

  Ha, die Wendy nog bedankt voor je mail. Je bent en meelevende dame, goed uitziend.

  wotje

Schrijf een review