marion92 uit Alkmaar zoekt chat date

marion92 uit Alkmaar

Over mij:
Tja, ik heb even ff geen inspiratie wat ik nou moet vertellen. Ik ben Marion, woon in Alkmaar, heb geen vriendje, ff geen werk, heb bruine ogen en zoek een one-night stand of meerdere. Verder rook ik ook al ben ik van plan te stoppen (al twee jaar). Ben je zelf geen roker en heb je daar moeite mee. niet reageren dan.

Leeftijd: 20
Provincie: Noord-Holland
Woonplaats: Alkmaar
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: bruin
Opleiding: MBO
Roken: Ja
Piercing: Ja
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Leuke mannen gezocht voor een leuke one-night stand of meer. (geen relatie gezocht!). Iedereen mag reageren mits je maar meerderjarig bent.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (5 votes cast)
marion92 uit Alkmaar zoekt chat date, 4.8 out of 5 based on 5 ratings

Schrijf een review