Milou uit Luttelgeest zoekt date

Milou uit Luttelgeest

Over mij:
Beetje voyeuristische trekjes. Heb een Indonesische mama en een Nederlandse papa. Het beste van beiden ge-erft. Ben sociaal, altijd de zoete inval en wanneer 1 van mn vrienden me noidg heeft ben ik daar voor. Ik zoek ik speelmaatje voor in bed. Heb momenteel geen relatie dus alles staat open…

Leeftijd: 27
Provincie: Flevoland
Woonplaats: Luttelgeest
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: gezet
Ogen: bruin
Haar: bruin
Opleiding: middelbare school
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Hou jij van een beetje stoeien, veel lachen, genieten en elkaar verwennen? Waag een gokje…

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “Milou uit Luttelgeest zoekt date”

  1. 1
    EdAtMadrid Says:

    Ik hou wel van een stoeipartijtje

Schrijf een review