mooiemoon uit Gistel zoekt chat date

mooiemoon uit Gistel

Over mij:
Durf jij lekker met te rollebollen? Ik hou heel erg van sexy kleding, ga ook zo de deur uit en flirt graag met de mannen. Buitensex is iets wat ik wel heel erg opwindend vind, zeker als je bespied kan worden. Mail mij een leuk, spannend en opwindend berichtje als je me verder wilt leren kennen! **En voor alle bekende die me hier tegen wil komen, als je er iets over wilt zeggen, doe dat dan vooral tegen mij. Mijn open profiel is een bewuste keuze**

Leeftijd: 29
Provincie: West-Vlaanderen
Woonplaats: Gistel
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: gezet
Ogen: groen
Haar: blond
Opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Je houdt van dezelfde dingen als ik en gelooft niet in eeuwige trouw maar meer in een vaste sexrelatie

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “mooiemoon uit Gistel zoekt chat date”

  1. 1
    Ken Says:

    Hey,

    gezien ik niet wens te betalen voor afspraakjes mag je me gerust mailen op brimaa@hotmail.com
    Ben van Roeselare en uw profiel spreekt me heeeel erg aan.

Schrijf een review