mooilekkerwijf uit Appingedam zoekt date

mooilekkerwijf uit Appingedam

Over mij:
Ik wil wel weer eens ouderwets verliefd worden, gewoon onbezorgd net als vroeger. Merk gewoon naar mate ik ouder word ik steeds kieskeuriger word. Jammer genoeg komt dat ook omdat blijkbaar niet iedereen met dezelfde intenties op een site als deze staat. Dus prik een x door foto’s heen en beoordeel daar niet op.

Leeftijd: 43
Provincie: Groningen
Woonplaats: Appingedam
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: gekleurd
Opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing: Ja
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ik zoek geen feestbeest, geen one night stand, ik zoek een betrouwbare man die ook echt op zoek is naar een serieuze langdurige relatie. Een man ouder dan 35. Mannen zonder foto stuur me je foto.

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review