myJlo uit Millen zoekt date

myJlo uit Millen

Over mij:
Ik ben een toffe jonge meid, die graag eens iemand zou leren kennen waar het gewoonweg mee klikt ! Ben geboren in Zuid-Amerika (Colombia) maar nu alweer 12 jaar in Belgie.

Leeftijd: 23
Provincie: Limburg_be
Woonplaats: Millen
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: bruin
Opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Heykess 🙂 Ik zoek toffe mensen om eens mee weg te gaan en plezier mee te hebben me te praten,leuke dingen doen;)). En met de juiste persoon misschien meer….wie weet;)) Ik zoek dan een man die vriendelijk, lief en eerlijk is. Ik weet het het is een cliche maar toch blijven deze eigenschappen belangrijk voor mij.

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
myJlo uit Millen zoekt date, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Andere zochten op

 • myjlo

5 Responses to “myJlo uit Millen zoekt date”

 1. 1
  matthias Says:

  Hallo jany, mij ken je misschien nog van op regio flirt, ik mis je en wil verder met je maar niet via internet aub mail terug xxxx

 2. 2
  Mike Says:

  Hey, hoe gaat het?
  Je ziet er mij wel een tof meisje uit en had je graag wel leren kennen.

 3. 3
  Jochenl Says:

  Hallo myjlo,
  ik wilde antwoorden op je mailtje, maar stoute afspraakjes aanvaard om één of andere reden mijn bankkaart niet. Zou je met mij in contact willen komen via mail? Hier heb je alvast mijn emailadres jochenla-date@yahoo.com. Ik wil niet overkomen als een stalker (omdat ik je opzocht xD), maar je mailtje sloeg direct aan :).

  grt.

  Jochenl x

 4. 4
  FP-Koekje Says:

  Hallo lijkt me heel leuk om een keertje wat met jou te gaan drinken. 🙂

 5. 5
  johan5556@live.nl Says:

  hey date

Schrijf een review