mytruelove uit Maastricht zoekt chat date

mytruelove uit Maastricht

Over mij:
Hallo! Ik heet Lia en probeer via deze site mijn ware liefde te vinden. Heren… ik ben echt niet alleen maar een “pretty face”. Ik ben serieus op zoek naar iemand met wie ik een match heb. Geen trofee om je vrienden mee te imponeren. Alleen serieuze mannen mogen reageren. Ik heb een eigen bedrijf in sieraden en reis hiervoor de hele wereld over. Ook omdat ik verschillende winkels heb in Nederland en in het buitenland. Een leuke baan waar, soms helaas, wel veel van mijn tijd in zit. Helaas omdat mij dit weinig tijd geeft om een serieus sociaal leven op te bouwen. Iets waar ik wel heel erg behoefte aan heb.

Leeftijd: 28
Provincie: Limburg
Woonplaats: Maastricht
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: bruin
Opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Herken jij jezelf in mijn profiel, dan lijkt het me leuk om eens nader kennis te maken.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review