ontheedge0 uit Neerlanden zoekt chat date

ontheedge0 uit Neerlanden

Over mij:
He jij daar….. ik ben een alleenstaande vrouw met 2 zonen van 20 en 18 jaar. Ik ben op zoek naar een eerlijke,lieve,alleenstaande man die tijd voor mij kan vrij maken. Waar ik leuke dingen mee kan doen zoals een cinemaatje of etentje…… Jij moet wel 45 jaar of ouder zijn, iemand jonger dan 45j moet geen moeite doen. Als je reageerd zonder foto tja sorry dan maak je geen kans want geef nu toe, dat is toch het eerste waar een mens naar kijkt en dat is het uiterlijk….. Dikke knuffel ontheedge0

Leeftijd: 45
Provincie: Vlaams-Brabant
Woonplaats: Neerlanden
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: gezet
Ogen: blauw
Haar: blond
Opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Een soulmate ? niet voor of achter me, maar naast me.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review