Ramona83 uit Almere zoekt chat date

Ramona83 uit Almere

Over mij:
Serieuze jonge dame van marokkaanse komaf die zoekt naar echte warme liefde. ik ben alleen, maar wel op zoek naar een goeie vent die van mij wil houden. misschien anders voor een nacht. Ik kom uit een familie met alleen broers. ik heb daardoor weinig liefde gekregen.

Leeftijd: 28
Provincie: Flevoland
Woonplaats: Almere
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: zwart
Opleiding:
Roken: Ja
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ik heb in mijn verleden weinig liefde gekend. Ik zou het mooi vinden dat wel te kunnen vinden, al is het maar voor korte duur. Ik ben lief en aardig, en kan je sexueel goed verwennen.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review