Remke uit Ridderkerk zoekt chat date

Remke uit Ridderkerk

Over mij:
Mijn naam is Remke, kom uit Rotterdam, ik ben studente, danseres en zangeres. Dit combineer ik allemaal in ons bandje waar ik in zit. Ik zing de solo’s en backing vocals. we zijn druk bezig met ons eerste single, en onze naam. Naast dit werk ik ook als vakkenvuller bij de AH, klinkt depri maar is echt supergezellig altijd. Ik ben altijd eerlijk en best wel een doordrammertje. Als iets niet lukt, ga ik tot het uiterste om het voor elkaar te krijgen.

Leeftijd: 20
Provincie: Zuid-Holland
Woonplaats: Ridderkerk
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: groen
Haar: bruin
Opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing: Ja
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Wat zoek ik niet?? Ik heb vriendjes gehad, maar altijd van die foute scooter nerds. ik wil eindelijke een echte normale vent die zichzelf is, en niet stoer probeert te zijn of doet zich voor wat hij niet is. hij mag best wel goed geschapen zijn hoor, is helemaal geen probleem 😉 Ik hoe wel van een aardig stuk vlees tussen de benen haha :p

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 Responses to “Remke uit Ridderkerk zoekt chat date”

 1. 1
  Halil Says:

  Goedemiddag Remke,
  Als je echt serieus bent kan je mij bereiken
  Groetjes Halil

 2. 2
  jgforces Says:

  ik ken jou van snapfuck zoek me eens op mijn 06 nummer

Schrijf een review