roodmilfje uit Meerbeek zoekt chat date

roodmilfje uit Meerbeek

Over mij:
Zo begin ik want het zal mij benieuwen hier… dit is niet echt mijn ding maar op aanraden van een vriendin moet ik hier eens komen kijken… Wie ik ben? tja… ik ben vooral mezelf, ik doe me niet anders voor dan ik ben, what you see is what you get… Ik ben eerlijk, rechtuit maar ook gevoelig soms… ik hou van mensen die eerlijk zijn, geen foefkes, gene zever, lachen mag gerust en graag maar ik laat niet met mijn voeten spelen.. Ik trek mijn plan, al is het soms moeilijk maar ik hou van het leven, mijn familie, mijn vrienden, ik sta open voor nieuwe ervaringen en ik ga graag es op stap met vrienden, etentje, winkelen, gewone dingen… Ik hou van de goeie dingen in het leven, van de mooie dingen, van de gezellige dingen en ik hou vooral van mensen die mij kunnen doen lachen, die klasse hebben, die weten wat het leven inhoudt, die mij met respect en de nodige egards behandelen..

Leeftijd: 48
Provincie: Vlaams-Brabant
Woonplaats: Meerbeek
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: rood
Opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Wil jij me beter leren kennen? mail me gerust een keertje. Je krijgt altijd een antwoord..

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review