schanulleke uit Amsterdam zoekt date

schanulleke uit Amsterdam

Over mij:
Hee wat leuk dat je even op mijn profieltje komt kijken. Nu je hier toch bent zal ik wat over mezelf vertellen: ik ben studente Media en Entertainment en woon in Amsterdam. Aandacht kom ik niet tekort maar flirten is wel een grote hobby van me dus vandaar ook hier even kijken wat er gebeurt ; -)

Leeftijd: 22
Provincie: Noord-Holland
Woonplaats: Amsterdam
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: grijs
Haar: donkerblond
Opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing: Ja
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Niet gelijk beginnen met ‘hee lekker ding’ of ‘mag ik je msn/telnr’ want daar reageer ik niet eens op. Verzin een originele openingszin en als je me nieuwsgierig weet te maken… wie weet ; -)

Klik hier voor een date

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
schanulleke uit Amsterdam zoekt date, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Schrijf een review