tamara_x uit Rotterdam zoekt chat date

tamara_x uit Rotterdam

Over mij:
ik weet zo nooit wat op in mijn profiel te zetten, soms denk ik, mannen moeten maar vragen stellen als ze iets willen weten. Misschien heel simpel, maar ik wil niet altijd al mijn persoonlijke informatie op een site zetten zonder te weten wie het allemaal. Ik snap dat dat tegenwoordig gewoon in is, maar toch. Mensen leren kennen via internet heb ik wel eersder gedaan, maar echt flirten online is voor mij erg nieuw.

Leeftijd: 30
Provincie: Zuid-Holland
Woonplaats: Rotterdam
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: bruin
Opleiding: HBO
Roken: Ja
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ik ben niet drastisch op zoek. ik wil gewoon even kijken wat er allemaal op de site te vinden is. mannen die mij interesseren kunnen zowiezo een berichtje van mij ontvangen 😉 Mannen die interesse in mij hebben kunnen mij een bericht sturen, als het kan met foto. En wie weet kunnen wij gezellig met elkaar flirten

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “tamara_x uit Rotterdam zoekt chat date”

  1. 1
    Bertus Borgers Says:

    Wow, wat een prachtige ogen, onder die wimpers!

Schrijf een review